Cerita Generasi 95.. GURU INTAN HATIKU...

Assalamualaikum... 
Salam pertemuan di ruangan yang indah lagi bermakna untuk minda dan jiwa...^^
ooooo...... 2 minggu cuti di rumah! Alhamdulillah...hari ini actually sya mahu cerita tentang sambutan hari guru sekolah sya tercinta..SMATS..SMKA TUN SAID..terletak di Bukit Maharaja Kota Belud..Slepas sja exam..kmi trus bwt persediaan untuk majlis tu..Sabtu,Ahad,Isnin,Selasa,Rabu...KHAMIS?..majlis brlangsung sudah.. kami mula dgn prjumpaan kcil2lan dgn bbrapa org sahabat pengawas...mula bncang ttng kertas kerja..tahniah kpada sahabat kmi  'are-me'..nma tu ar..wow..hehe..da siap mmbuat  krtas krja dan brtindak sbagai bigboss kami..bkin tajut kn..hehe.tpi sya pun respect la kat da ne..sbb da bwt yg terbaik dan brusaha kras untk majlis ne..hehe.. ada sdikit kelainan plak krja sya pda majlis kali ini, sya jdi ajk kewangan dan dana..wow..krja sya pgg duit la~ bkin takut juga..smpai tdur sya bwa tu duit..hehe.. dan yang menarik kami berusaha cari dana sendiri... kami buat inisiatif menjual penanda buku...
walaupun tidak sberapa tapi mmpu myumbang dana lbih RM 300.0.....hehehe....terima kasih pelajar2 SMATS yg supportive! kami sgt menghargai...... wah! terharu....^^


dan...khabarnya ini org menangis bla buat surat*________.hehehe...da kebingungan.....


Mereka2 yg berkerja keras.. fami-krul-ami


Mereka yg berjaya dgn gimik GURU INTAN  BINTANG HATIKU...
Sapik 1 dan sapik 2...n the gang.....

majlis ini sya akan ingat sampai bila2... mmg nmpakla gen 95 SMATS sgt brusaha... ada brusaha cari duit, buat pentas, beli2 brg, plan sukaria ukhuah, urus persmbahan, Alhamdulillah...syukur kepada Allah sbb mnyatukan hati kita semua.. BERSATU TEGUH BERCERAI ROBOH!!!!

JOM TENGOK GMBAR2 NE...  
Persiapan..^^






SEMASA:_____23 MEI 2012..^^












Kepada semua yg terlibat, Terima Kasih dan tahniah.. Baik yg ada mukanya dalam entri ini ataupun tiada, sbb sebenarnya sgt ramai lagi yang brkrja keras tpi sya tdk ter MENTION.. d sini.. tdk apa yg pnting anda tau sudah bwt yg terbaik, OK! juga yang mmbantu d belakng tabir.. yg tapuk2..hehehe..Arigato!!...

Last but not least... TERIMA KASIH CIKGU...KAMI SAYANG CIKGU...






0 comments:

 

Followers

Haryanie Yusraa

My Photo

A little girl who dream high!
A law student.