feedback kepada Vivi Farhana~

Assalamualaikum 
Hello2 hye!!

Wah! lama juga tdk update blog ne..
Sbenarnya kali ini diri ini terpanggil nak bgi feedback dgn bff a.k.a rakan blogger sorang ne.. (Ewahh ayatt) 
Hari tu dah minta dia tiupkan semangat utuk bwt entry, tpi lmbt pula semangat tu sampai.. tersangkut d belud tanduk kot??... ole krana sya ne bukanla blogger yg tegar (dan tdk ramai rakan blogger),. 
so entry ne mmg d khaskan kpada vivi jak la.. tpi rakan2 lain pun ble bca..^_~

Dear Vivi Farhana this is my feedback for ur 11 THINGS ABOUT ME.


11 Things about me 
yang ko tahu dan tdk tahu vivi!!.. 

1. Beragama islam and im proud to be muslim
 2. Berkaca mata since in form 4 ( dan aku tak suka rabun..huuh)
3. Ingin mendaki gunung kinabalu.. (hai... semangatku d kinabalu)
4. Bersemangat untuk kembali menjadi pelajar! study is my priority! 
    ( tpi bukan number one punya priority laa)
5. Mempunyai misi untuk memperbaiki pengusaan bahasa inggeris!
 ( mw dpt muet band 4 dgn hnya sekali ambl exam)
6. Online menggunakan laptop 1 malaysia. (Terima kasih Malaysia!)
         7.Paling tidak suka  kalau berlaku kejadian yang memalukan.
8. Suka warna hijau (aku tipu jak)
9. Suka lagu "Berita kepada kawan" ebiet g ade.
10.  Tidak suka lagu indonesia yg ...... ( ala ko tahu kan vivi?) haha
11. Pernah hampir kawin dengan sunan ( my name is haryani and im RAMians)


11 QUESTIONS FROM VIVI




1.Nama full?
- HARYANI BINTI MAKLI (mesti huruf besar.. haha)
2.Umur brapa?(mesti jawab! hahaha)
- 18 thn 3 bln 15 hari.

3.Dah kahwin belum?
- Belum laa... (kenapa laa tidak tnya bila umur target kahwin.. haha)

4.Kenapa berBlog?
- Saya suka membaca dan menyampaikan.. dan saya suka berkongsi..sya rasa blog adalah satu medium yg sesuai.(jwb ala2 dlm temuduga)

5.Sekarang study kat mana?
- alaaa.... belum lagi... -.-

6.Bangun pagi selain gosok gigi, dua perkara yang wajib anda buat?hee
- Ambil wuduk dan sembahyang subuh. (pagi ka tu??.. sama la kn)

7.Henfon pakai jenama apa? tak taw nak soal palagi dahh
- Samsung camp (hp first ne tw..:P)

8.Apa rahsia kecantikan anda yeah?
- gunalah bb cream.. hahaha..  (tutuplah aurat dengan sempurna)

9.Kenapa suka senyum sorang-sorang?:p
- Ingat sunan.. :P

10.Suka travel? Negara luar yang pernah dilawati?
-Suka!! korea, jepun,.. byk lagi laa... (kau tahu aku tipu)

11. Apa kata anda mengenai blog Vivi Farhana?hee :) Nama Vivi Farhana cunn x?hahaha
-ok laa... blog yang peramah dan ceria mcm orgnya.... nma tu cun la.. tapi Haryani lgi unik la..hehehe ( soalan no 11 ne, paling mencabar) :P


SILA JOIN JIKA SUDI

- Siapa??

Entry ne sekadar feedback untuk vivi... so, saya tiada soalan dan sya tidak tag kepada siapa2 untuk join this game. Sory sya tidak mengikut peraturan.. ( ada denda kah??)
Ini sekadar suka2 jak...:D



Kembali ke jalan yang benar~
^^

4 comments:

 

Followers

Haryanie Yusraa

My Photo

A little girl who dream high!
A law student.